Cool dog

image.jpgIk denk niet dat de werkweek nog terugkomt . Het weer heeft zich op eindeloze zomer gezet . Alleen maar weekends . Elke avond vrijdagavond. Donald zal het worst wezen . En de barbeque ook . Pfff , ik denk niet dat ik vandaag nog ga mogen wandelen . Baasje zegt dat hij het te warm heeft . Hij is aan het hangmatten .” Cool ” zegt hij hagmathangend . ‘K zal ik dan wel de coole hond uithangen , en mijn tong maar weer inslikken zeker.IMG_0270

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s