The return of the slow komkommer

imageMijn baasje zegt me dat hij een komkommergevoel heeft . En als ik hem vragend aankijk met mijn oren in gestrekte Ypsilon , om te tonen dat mijn nieuwsgierigheid memens is , verantwoordt hij zich :

“Onbekommerd Komkommertijd gevoel . Het is te mooi om waar te zijn … stel je voor , we zijn nog maar begin juni , en ik ben al door mijn derde jumbozak houtskool .  Barbequeweer sinds begin april . En als dat weer zo aanhoudt , gaan we vanaf nu willen slowmoven slowwerken sloweaten en fastdrinken tot eind september … en ondertussen gaan de politiekers verder hun zakken vullen met ons belastinggeld . Waar gaat dat naartoe ? Dat komkommerweer… allemaal de fout van Donald . Het klimaat is hier aan het subtropikaliseren , en hij wilt er niets aan doen” .

Ik weet niet of die Donald bij Daikin of zo werkt , of in het Ministerie voor Afkoeling van de Planeet , maar ik vraag me af wat hij verkeerd gedaan heeft . Natuurlijk : drie jumbozakken houtskool erdoor gesjasjt op 10 juni al , dat slaat een voorbarig gat in het budget van een eerlijke en naieve belastingbetaler- komkommertijder  .

“Er rest ons alleen nog om , voor de afkoeling , op straat te gaan slapen . ”

Ja , baasje , daar dacht je een punt te hebben . Maar dat doe ik allang hoor . Dakloze hond . Zonder steun van Yvan . Dakloos onder de sterrenhemel . Schitterend toch ? Wat moet ne mens meer hebben dan een hond ?

Neen, ik weet echt wat die Donald misdaan heeft. Het is hier zo lekker liggen buiten . En wie weet , schiet er binnenkort zelfs een komkommer uit de grond . Alle tijd om hem slow te zien groeien .

Een gedachte over “The return of the slow komkommer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s