Stekker uit

image.jpgPfff . Ook niet geslapen ? En nu proberen recoveren in de schaduw op het terras . Ik heb er echt niet van geslapen . Een blozende blaaskaak heeft de amerikaanse stekker uitgetrokken . Ik dacht dus , goed nieuws . De stekker uit , dus minder verbuik van kerncentrale-energie . Het zal wat afkoelen . Maar neen . Het werd vannacht nog warmer . Pfff . Niet van geslapen . En ik ben niet de enige die er last van gehad heeft . Jij hebt het niet gemerkt waarschijnlijk. Maar deze morgen bij zonsopgang hebben de vogeltjes niet gefloten . Wat wilt ge . Er is geen muziek meer . Een idioot heeft de stekker uitgetrokken .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s