Hot dog

image.jpgIk voel me hier een beetje als Macron : een halfje zon , een halfje schaduw . Een politiek zebra : streepje links , veegje rest . Voor de rest : nihil novi sub sole . Zelfs geen meuniere . Nog geen aanslag vandaag , maar ja de dag is nog lang en kan nog warmer worden. En Donald die nog altijd te pas en te onpas denkt te moeten bewijzen dat hij de stoemste blaaskaak ter wereld is . Zelfs mijn Hongaarse voorvaderen weten het . Waarschijnlijk dat hij verder doet tot er zelfs een meerderheid aan Republikeinen voor zijn afzetting vraagt . The Donaldgate .Back in USSR . Allee kga mij verleggen , of sebiet zie ik er uit zoals het zebra Macron .

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s