Stille belofte

Gloedhete dag op zoek naar de koele verfrissing van de nacht ,                                                       Een merel , een nachtegaal een ekster en wat spreeuwen staan op wacht  ,                      En net voor de laatste zonnestraal wegkwijnt achter een dreigende onweerwolk Laten ze alle registers open                                                                                                                                            Het is avond                                                                                                                                    De laatste vrieslente weggesmolten door een vroege zomerzon                                         Zonder mededogen , zonder pardon                                                                                          De laatste Ijsheiligen dobberen als Schijnheiligen in een zomerse Gin Tonic .   Tonisch zingen een merel , een nachtegaal  , een ekster en wat spreeuwen                     Tot de zon uitdooft ,                                                                                                                          Tot de zon uitdooft                                                                                                                         Tot de zang uitdooft                                                                                                                  Met  de stille belofte                                                                                                                     Morgen zijn we terug                                                                                                                   Zoals het hoort                                                                                                                                  Alleen voor wie het hoort

Een gedachte over “Stille belofte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s