Bling Bling Barcelona .

imageEr zijn zo mensen die associaties maken . Zoals jullie . BBB zal door Jerpoen  misschien geassocieerd worden met BBI . Door  de meeste eerlijke belastingsbetalers onder jullie met  billen borsten en buiken  . Bij mij ook . Maar in een ander perspectief  . Ik weet niet wat in januari 2015 in discotheek Bling Bling in Barcelona gebeurd is , dat nu natuurlijk al verbeurd verklaard is , maar ik ga niet wachten op de op poenbeluste en dientengevolge  sensatienieuwsspuwende  riooljournalisten  van Benidorm , Altea , Barcelona en Madrid . Die nu gaan oppoppen zoals mijn slaatjes onder de bakkende lentezon .  We wachten niet op de waarheid die toch gelogen zal zijn . We verzinnen wat jullie graag willen lezen.  Gratis . Zoals het eerste advies bij Optima  . Daarna  zit ge vast , zoals Uitvinder Jerpoen ook binnenkort trouwens . Gaat vier maand rondjes wandelen in de Nieuwe Wandeling . Tenzij hij voor deze termijn zijn cipiers met een riant vastgoedproject in Alfaz Paradise de sleutels van zijn cel in zijn middagwaterzooi heeft doen vergeten .  BBB , die borsten op de Rubeccan !

Voila . Ik ga u laten sudderen van zomerse hitte en ongeduld , maar zal de komende weken uw sensatiedrang met mijn verontwaardigde allesontziende verbeelding  koesteren en onderhouden .

Wij  hebben tijd , want na Gent ,  moet Jerpoen ook nog 21 maand in de bak in de Rambla Nueva in Benidorm .

Wij hebben geld . De curatoren zoeken nog een slordige 60 miljoen van de schuldeisers . En veelbelovend : met alles wat we vandaag in De Tijd hebben gelezen kan dat bedrag alleen maar aandikken . Zoals Jerpoen ook , die trouwens een beetje op zijn lijn zou mogen beginnen letten . Hij ziet er zo  betrouwbaar  welvarend uit . BBB , die buik van Jerpoen ! Wat  rondjes wandelen in de Nieuwe Wandeling zal hem de grootste deugd doen .

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Bling Bling Barcelona .

  1. Bahhh , wat een graaicultuur , verfoeilijk , sidder en beef , Jeroen en Ruben , de ‘ pikuur ‘in de cel zal hopelijk bitter zijn.

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s