A suivre

Tu es ce que je suis

Je te suis

Pourtant tu n’es plus

A suivre

2 gedachtes over “A suivre

 1. Heel mooi, Marc , Ik ‘volg ‘ je colum nog steeds erg graag. Onderstaande 4 zinnen zeggen zo veel . Ik neem ze in deze meimaand mee voor : – moederdag morgen , mijn mama komende zaterdag 4 jaar geleden overleden , onze ZoĆ© die op 30 mei – 20 wordt , maar altijd 18 zal zijn .,.

  Groeten , Mia

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

  1. Beste Mia , hartelijk dank voor je reactie . Ik zit momenteel in een heel moeilijke faze . Alles komt weer op . Of moet ik zeggen : Ik besef dat alles blijft . Hartverwarmend om soulmates te hebben . Groeten , Marc .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s