Jerpoen Tower (Fake news )

Het draait allemaal om poen .

Om Jerpoen .

Read my lips , zoals ze in het Witte Huis plegen te zeggen

Jerpoen wordt de nieuwe Fuhrer van Belgie

Het draait allemaal om poen .

Ik zie de Optima toren – parmantig tot “Jerpen Tower ” herbenoemd- als een Fenix uit haar as herrijzen . Als een vermogende middelvinger naar Piketty .

Drie presidentiele gele geile Bentleys staan op de stoep geparkeerd , en verhinderen een gehandicapte in een rolstoel om zijn dagelijks zwempartijtje in de Van Eyck -door de lokale bevolking tot  “Duik in uw Jerpoen ” zwembad herdoopt – te doen . The winner takes it all.

Jerpoen wordt onze nieuwe Fuhrer . Daarbij , Donald is een koorknaap vergeleken met Jerpoen .

Jerpoen heeft  Bekaert staaldraad genationaliseerd . En heeft er eigenhandig op het fronton de slagzin “Prikkeldraad macht blij ” geschreven . Hij heeft  er alle immigranten een “59 ” job aangeboden . Een 59 job is een 5 to 9 job aan 5 to 9 Euro . Per dag . De immigrant die dat niet aantrekkelijk vindt wordt achter de door hem zelf gemaakte prikkeldraad gezet . Om als een kaka te verkommeren op de Caca , de Calais -Casablanca as .

De inheemse Belg die via zijn ADN kan bewijzen dat zijn familie sinds 1830 in Vlaanderen geboren en getogen is , blijft aan de goede kant van de prikkeldraad . En kan zijn heel leven willig werkloos onbezorgd gouddraad spinnen op de rug van de zwoegende immigrant .

Zijn Waalse alter ego qui peut prouver que ses aieux sont nés et ont vécu en Wallonie depuis 1830 , blijven binnen de -weliswaar met Vlaamse prikkeldraad- netjes van Vlaanderen afgescheiden  Belgische Republiek . Zij ook genieten van een eeuwige rente geplukt met de vruchten van de genationaliseerde “Fabrique Nationale de Herstal” . De inheemse  wapenconsumptie alsook de exheemse wapenexport worden zwaar gesubsidieerd zoals het hoort in Wallonie . De “politique du travail du soixante neuf “wordt met succes op immigranten toegepast . Een uurtje minder presteren en een uurtje meer verdienen dan in Vlaanderen . De vakbonden weet je wel .Die hebben ze daar nog niet helemaal klein gekregen . Komt nog .

Jerpoen is een alleenheerser , voor het Bestuur van zijn NV Belgie alleen omringd door een aantal vrienden-miljardairs uit de Kaaiman Eilanden ,corrupte politieke cumulards en hielen-en-iets-anders likkende pretpark- ,shoppingcentra- en voetbalstadium bouwpromotoren .

“Kom we gaan een party-tje houden op de Rubeccan” roept hij vrolijk de Raad van Bestuur van de NV Belgie toe . “We hebben iets te vieren , nu we de oorlog verklaard hebben aan die weerstandige Oostkantons . Anschluss” !

De drie gele Bentleys scheuren weg en laten de verweesde gehandicapte achter in de schaduw van de  Jerpoen Tower . Terwijl het fijn stof op zijn rugsportzakje neerdwarrelt keert hij zijn kar en zegt “Verdjuu , gisteren waren ze vroeger weg . Nu is de Van Eyck gesloten “.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s