zeer zeker zeeziek ( politic friction)

Ik zal maar meteen mijn intrigerende poltico-corrupto-vermogo fantasmen op tafel gooien : ik vraag me af of De Burgemeester van Antwerpen last  heeft van zeeziekte . Al is het waar dat het feit dat ’t Schoon Verdiep aan de Schelde ligt niet bewijst dat hij immuun is voor de golfslag en de deining  van onze Vlaamse Noordzee.

Want ik voel  het al via de pers al binnenstromen : ” lobbywerk  van Antwerpse aannemers omtrent de Lange Wapper , of in verband met de overkapping van de Antwerpse Ring , op een Yacht , ergens diskreet dobberend in een Bermuda driehoekig eiland waar vliegtuigen en Panamapapieren op mysterieuze wijze van de aardbol verdwijnen . Aan boord tussen een resem liberale prominenten , BBI -ers , en Fraudebestrijders  , klinken Karel DG , Bart DW gemoedelijk vergezeld van een  paar Russische prost.. STOP !

” Ik ken Dominic niet , en ben nooit aan  boord van dat schip geweest ”

En de Waalse haan kraaide driemaal naar de Vlaamse Leeuw in de Dierentuin van Antwerpen .

Ja , ik vraag me echt af  of hij zal kunnen bewijzen dat hij wegens zeeziekte niet aan boord was van de onder Panamese  vlag voerende ex-HMS Rubeccan . Nu  herdoopt HMS Merit nadat die discreet van een onvermogende Gentse vermogenbeheerder verkocht werd met bemanning en al . Dit teneinde  compromitterende getuigenissen tegen collega-beste- burgemeester  van Gent en van de Brugse Puurte en nu recentelijk ook  van de wereld , vervelende roddels over  een voetbalstadiumbouwer , aanhoudende perslekken tegen  een stel politieke logeards  van AA. Gent en van het Grootoosten  , uit de weg te ruimen .

Als hij dat kan bewijzen dan is er absoluut geen gelijkenis tussen Jerpoen en Dominicske DB .

Waar  maak ik me nu weer zorgen over .

Merit  is Optima toch ( nog ) niet ?

Die van Antwaarpen zijn toch slimmer !?

Zeer zeker zeeziek .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s