Tante Lea in Malta

Mijn lieve Fifi , mijn beste neef ,

 

alles in Orde hier in Malta

De cruise op het Yacht van Patokh , genaamd ” crossing the Rubeccan ” ik dacht dat het de Rubicon was , maar ja ik en Latijn , dat is nooit goed gekomen  .

Maar  terzake  …de cruise dus ,  verloopt heel goed .

Na mijn ochtendgebed ontmoet ik tal van  aangename  mensen aan boord , Stefaan De Clerck , Didier Reynders . Ook Sarko kwam net toe met een  van zijn nieuwe helikopters  , die wat opzichtig op het achterdek landde . Niets op aan te merken hoor : alleen du beau monde quoi . En die mogen voor mij als Aristokrate  ook wat best wat nouveau riche manierennhebben , hoor ! Windt me op .  Met t .

Ik heb hier net  Delperee gezien en die heeft me verzekerd dat Armand dus zal blijven volhouden tegenover de pers dat  hij voor niets tussenzit voor de afkoopsom van 500.000 euro voor Patokh  . Het zou er nog aan mankeren , Armand mag  toch iets verzinnen voor die  700.000 Euro aan  honoraria die hij onterecht aangerekend heeft  . Zelfs Vincent Kompany die  al maanden op het bankje zit te nietsen zou opkijken van  dat recordbedrag voor nietsdoen .

Maar dit doet hier niet terzake  , ik ben zo’ n kletskous ,weet je wel .

Dus  bijgevolg  heeft de Fondation Prince et Princesse Alexandre de Belgique  van Patokh  de agfesproken 25.000 euro ontvangen .

Dus ja Fifitje , uw omslag zal onder de Kerstboom liggen , hopelijk  kunt ge  u dan eindelijk die  nieuwe helikopter kopen waar je zo lang van droomt en ons volgend jaar ook eens komen bezoeken .

Veel liefs ,

Tata Lea vanuit Malta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s