Donald Piqueur

imageMet al dat Trump geweld gezever en gegeil , dreigen  we de essentie van het Belgisch , enfin Gents , Sint-Martens-Latems quoi , en nu in exclusiviteit  Knoks nieuws uit het oog te verliezen .

Maak je maar geen zorgen , uw bewaker bewaakt. Jeroen was vandaag nochtans goed weggestoken op de voorvoorlaatste  bladzijde van De Tijd . Maar ik heb hem toch gevonden . Dacht waarschijnlijk veilig verscholen te zijn achter de blonde dos van Donald , the American  comic version van Kuifje.

Donald Piq… pardon – mijn hersens zijn al volledig gerepublikaniseerd tot chewinggum  met aardbeiensmaak – Jeroen Piqueur moet zijn ” luxe en topraffinement in hartje zoute” appartement – ocharme – verkopen . Voor een slordige 2,5 tot 3,5 miljoen .

Aldus investeerders aller landen ( vooral uit Panama , Cayman Islands , Luxemburg en Monaco ) als ge nog iets over gehouden hebt van het Optima debacle , sla toe . Het is het moment . Voor een miljoen of twee drie gaan we niet sukkelen .

zeedijk , 150 m 2,groot , just wat we nodig hebben om te showen  !

Het nummer wordt geheimgehouden , maar je kunt het gemakkelijk terugvinden . Voor de deur staat een gele cuisse-tax , en daar hangt een kartonnetje aan het stuur . : ” mijn andere auto is een gele  Bentley : te koop in t zwart , bel JP nr …..” Dat nummer kun we hier niet publiceren , maar ga maar gaan kijken op zijn cuisse-tax .

Pauvre Jeroen , gelijk dat ze in Knokke zeggen . Maar binnenkort is al het gezeur rond Optima Global’Estate vergeten en kan je herbeginnen met Your Estate Solution . We zijn kontent voor u . Dan kunt ge u misschien’weer permitteren om uw gele cuisse-tax om te ruilen voor zo’n geel golfkarretje . Daar rijden in ´t Zoute de mensen mee rond die het écht gemaakt hebben.

 

 

 

Een gedachte over “Donald Piqueur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s